Danube Delta Rally

On 26 februarie 2014 by Paul Dicu

_RP19097-Edit

„Constănţeanul Paul Dicu, maratonistul din Sahara, va lua startul Raliului Deltei ce se va desfălura în perioada 29 – 31 mai alături de Sorin Telehoi. În acest an, la competiţia ce va avea loc la Tulcea în perioada 29 şi 31 mai va lua startul şi Paul Dicu, maratonistul care a participat de trei ori la una dintre cele mai dificile curse din lume „Maratonul Nisipurilor“ prin deşertul Sahara. El va face echipă cu Sorin Telehoi.

Danube Delta Rally a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani, şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop. Anul acesta, evenimentul are loc între 29 şi 31 mai, fiind organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport. Etapa a treia din campionat este un eveniment de referinţă pe harta automobilismului sportiv românesc. Participanţii şi spectatorii vor avea parte de multe surprize, promit organizatorii: petreceri, concerte, excursii şi degustări de produse locale.”

Citeste mai mult: adev.ro/n1jfti

http://adevarul.ro/locale/tulcea/paul-dicu-maratonistul-desert-pregateste-raliul-deltei-video-1_530c2e71c7b855ff56a37157/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *